woensdag 3 september 2014

De populariteit van BMW occasions

Het rijden in een BMW is volgens vele mensen een fantastische ervaring. Dit verklaart de enorme populariteit van BMW in de autobranche. Waar vroeger iedereen graag het nieuwste BMW model in zijn of haar bezit had, is in de huidige economie het kopen van een BMW occasion de nieuwe trend. Zoek in Google naar een BMW occasion en de resultaten zijn enorm. Niet geheel vreemd, want ook in een BMW occasion ervaart u het rijden in een BMW op dezelfde manier.
Het merk BMW is zich ook bewust van de populariteit van de BMW occasions. Speciaal daarvoor heeft het merk de BMW Premium Selection in het leven geroepen. Alle gebruikte BMW modellen vallen onder de BMW Premium Selection. Deze selectie van BMW occasions heeft een aantal unieke kenmerken, wat het verschil tussen een BMW en een BMW occasion zeer klein maakt. Zo ontvangt u bij een BMW occasion altijd standaard een garantie van 24 maanden. U bent verzekerd van het feit dat de BMW occasion zich in goede staat bevindt. De BMW occasion is namelijk geheel onderhouden volgens de normen die BMW stelt. Voordat de BMW occasion in de verkoop gaat, heeft de occasion een 360° check gehad. Ten slotte kunt u, net als andere BMW gebruikers, gebruik maken van de BMW financierings- en verzekeringsmogelijkheden, vele BMW privileges en de 24-uurs service bij problemen.

De populariteit van BMW occasions is ook bij autobedrijven en ondernemers niet onopgemerkt gebleven. Er zijn zelfs speciale platformen ontwikkeld die zich enkel en alleen richten op de verkoop van BMW occasions. Een mooi voorbeeld hiervan is de website van Uw BMW occasions die zicht richt op de verkoop van BMW occasions in heel Zuid-Nederland. De BMW occasions die u koopt bij ondernemers en autobedrijven zijn veelal ook voorzien van het Premium Selection Label. Waar u uw BMW occasion ook vindt en koopt, u bent altijd verzekerd van een topkwaliteit BMW occasion!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten